Kategóriák
 
 
 
 
 
 

Időpont: 15.01.2023

Az Insta360 X3 akciókamera egy kompakt és sokoldalú 360°-os kamera, amellyel magával ragadó fényképeket és videókat készíthet. Úgy tervezték, hogy könnyen használható legyen, egyszerű érintőképernyős vezérlőkkel és többféle fényképezési mód közül választhat.

Időpont: 03.01.2023

A műszerfal kamerákat leggyakrabban személyautó, teherautó vagy busz szélvédőjére szerelik fel, és videót és egyéb fontos vezetési adatokat rögzítenek. Ezek a kamerák egyre népszerűbbek, mivel számos hasznos funkciót és előnyt biztosítanak a járművezetőknek és a járműtulajdonosoknak.
Az egyik fő ok, amiért érdemes megfontolni a műszerfal használatát, a balesetek elleni védelem. A műszerfal bizonyítja, hogy mi történt a baleset előtt, alatt és után. A videófelvétel segíthet annak eldöntésében, hogy ki volt a hibás egy perben, ami időt és pénzt takaríthat meg. Ezenkívül, ha baleset történik, a videofelvételek fontos bizonyítékok a biztosítótársaságok számára, amelyek felhasználhatók a megfelelő kárrendezés kialakítására.

Időpont: 12.01.2023

A megfigyelésre 4G biztonsági kamerákat használnak. A videó továbbítására SIM-kártyát és 4G hálózatot használnak. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a kamerák videófelvételeket és "élő" képeket közvetlenül mobiltelefonra vagy táblagépre továbbítsanak WiFi vagy Ethernet-kábel nélkül.

Nagyon alkalmasak beltéri és kültéri használatra. Mert nem kell nekik sem internet, sem hálózati hozzáférés. Bárhol elhelyezhetők, ahol elérhető a 4G mobil jel. Remekül használhatók távoli területeken is, például nyaralóban.

Felhasználásuk nagyon rugalmas, mivel különböző célokra használhatók. Például beltéri és kültéri terek megfigyelésére, állatok mozgásának figyelésére vagy emberek mozgásának megfigyelésére is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió